Založ si blog

Overovania indície o iniciátoroch dvojnásobnej úkladnej vraždy sa blížia k úspešnému koncu.

 

Líder hnutia OĽaNO Igor Matovič v stredu spochybnil podnikanie firmy Logaro patriacej manželke ministra vnútra Tomáša Druckera. Na základe vyšetrovania i tohoto prípadu policajný prezident Tibor Gašpar, sa na Facebookovej stránke polície ohradil proti tomu, že v rozhovore pre český denník MF Dnes hovoril o konkrétnom páchateľovi, aktuálnom priebehu vyšetrovania dvojnásobnej úkladnej vraždy alebo o ďalších postupoch vyšetrovacieho tímu. Pri vypnutých mikrofónoch, sa však rozhovoril a redaktorom uvedeného denníka upresnil, že zatial ide iba o indície, ale že je všeobecne známe, že dráb Druker je priamo prepojený s emeritným šéfom drábov Fickom a preto je dôležité a potrebné poznať pozadie toho, kto ťahá nitkami jeho pôsobenia ako ministra vnútra.
Ďalej potvrdil skutočnosť, že expertom z NAKY sa podarilo preukázať presvedčenie zavraždeného novinára, že Ficko nielenže bol prepojený skrzeva Marku s mafiou, ale zaistili i dôkazy o tom, že bol direkt zez Betku známejšou ako Čachtická pani, prepojený s distribútorom novičoku. Našiel sa totiž koncept rozpracovaného článku istého šikovného invenstigatívneho novinára, kde bravúrne skombinoval známe to poznatky z literatúry z reáliou. Policajti za dedinou idú po stope rostrúseného novičoku, pretože je dôvodné podozrenie, že pred strelbou na dotknutých zavraždených bol pre istotu aplikovaný i novičok. Podla uniknutej informácie z vyšetrovatelského prostredia je na spomenutom koncepte nebohého, šipkami neodškriepitelne a hodnoverne preukázané prepojenie Ficka s Betkou a distribúrom novičoku. Experti skúmajú možnosti významu slova prepojenie, ktoré ponúka množstvo variant.

Reakcie na tieto nové poznatky z vyšetrovania dvojnásobnej úkladnej vraždy nenechali na seba dlho čakať.
Významná osobnosť niekolkých režimov Milan Kňažko, apolitický prezident Andrej Kiska, Theresa Mayová a všetci slušní manifestujúci ludia na Slovensku sú presvedčení, že je týmto preukázaná a nad slnko jasná skutočnosť o prepojení Ficka s Betkou a zatial neznámeho distribútora novičoka, a žiadajú vyhostenie Ficka a Drukera zo Slovenska. O tom, že my ludia na uliciach sme tu doma a máme pravdu, svedčí aj súhlasné solidárne pripojenie sa tentokrát celej rozhorčenej EU a zámoria.

Vtedy na západe. ..

26.04.2018

Niekedy pred nedávnom v súvislosti s protiurbanovskými manifestáciami v maďarsku bol v regionálnych novinách uverejnený článok ktorý uvážene vyzýval maďarov aby sa oprávnene ozvali a naštartovali verejné protesty proti nedemokratickému postoju Urbana a spol. voči emigrantom. Prehnané výkriky a urážky autora spomínaného článku, od zástancov Urbana nenechali na seba [...]

Reakcia na reakciu v diskusii článku o možno celkom istej zvrátenosti nielen Leška

18.04.2018

Diskuzný príspevok bol následovného znenia: „Dobrá správa, autor chystá rešerš tohoto článku. Bude mať jedinú vetu: Ložko, ma soroš.“ Znenie tejto vety sa dá prekódovať rozličným spôsobom. 1 „Leško ma sere“, čo je prejav oprávneneho rozhorčenia nad drístami dotyčného. 2a „Leško je prisluhovač Soroša“ tj je odsúdeneniahodný(ktovie či nielen morálne), [...]

A máme tu ďalšieho tuzemského exota, ktorý sa domnieva, že je presvedčený

16.04.2018

S úžasom sledujem vyhlásenia o tom že útok v Sýrii bol výstrahou pred ďalším použitím bojového plynu v Sýrii a dokonca na celom svete. Najpr ten Makaron a potom nejaký anglán, stary otec nejakého bítlsáka. Ten človek sa skutočne nestačil dobre vyspať a ani učesať. Hovoriť to predtým, keď ešte nie sú dôkazy o tom či vôbec plyn bol použitý a bude sa zisťovať [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 33469x
Priemerná čítanosť článkov: 2575x

Autor blogu

Kategórie

Archív