Založ si blog

3 Manifestovanie ako druh masového šialenstva.

Empatický vhlad do zhuleného ako vždy, navždy aktuálneho tématu.

Ja Cár Nik-olano-j v mene nás jedine slušných vydávam manifest, aby všetci investigatívci, významné osobnosti a im spriaznení, pravdepodobne celkom iste Ficom a spol poškodení, za slušnosť a spravodlivosť manifestovali fest.

My výlučne oprávnení nositelia nezviklatelných právd vyjdime tam, kde sa jedine môžeme demokraticky a slušne realizovať. Dosť bolo nekompetentných táranín o tom že môžu byť rôzne pohlady na vec. Je dokázané vedecky a doložené svedecky, že existuje len jediná pravda – tá naša.

Túto novodobú axiomu potvrdzujú aj nanovšie objavy kvantovej fyziky. Najmä ten, že všetko je relatívné, aj relativita.

Garantovanie vedeckého faktu existencie jedinej, tej našej pravdy, nám v súčasnosti potvrdzuje aj velký počet významných osobností.

Neexistujú už iné významné osobnosti, ak by aj náhodou existovali, o čom silne pochybujeme, sú to osobnosti bezvýznamné, choré, mentálne retardované a nech sa teda radšej dajú vyšetriť, alebo nech idú do psej matere.

Stupňujme naše požiadavky, čím silnejšie udrieme, tým skôr a viac sa nám uľaví!

Nestačia už výzvy o strate dôvery v tých ktorí majú iný pohlad ako my. Nestačí už rekonštrukcia vlády ani predčasné volby. Je treba ihneď potrestať tých o ktorých my nepochybujeme že sú za všetko zodpovední. Načo vypátravanie a vyšetrovanie, my vieme kto to zosnoval. Trest nech je demokratický a slušný. Napríklad defenestrácia, lepšie lynčovanie, úplne najlepšie rozštvrtenie alebo napichnutie na kôl. Len vtedy bude spravodlivosti dôsledne učinené zadosť.

Beda tým čo budú čo len tíško šepkať – dosť bolo ulice , odídte. Toto je evidentné porušovanie slobody slova. Nášej jedine správne videnej slobody slova. Treba radikálne a totálne zničiť tých, ktorí nám zrkadlia našu úbohosť, utrpenie našej bazálnej nespokojnosti zo sebou samým. Keď nebudú, nebude predsa ani naša zuboženosť a vnútorný nepokoj. Nestojí to za to? Neváhajme preto a postavme sa za slušné slovensko alebo za čokolvek iného. Nie je dôležité že nevieme za čo sa staviame, alebo ako to budeme formulovať. Podstatné je to, o čo sa usilujeme, o čo nám ide. Vy niektorí maloverní, ktorí ešte v tom momentálne nemáte jasno a pochybujete. Ide nám predsa o spravodlivé a slušné slovensko. Toto je náš hodnoverný a preukazatelný úmysel. Kapišto?

Vtedy na západe. ..

26.04.2018

Niekedy pred nedávnom v súvislosti s protiurbanovskými manifestáciami v maďarsku bol v regionálnych novinách uverejnený článok ktorý uvážene vyzýval maďarov aby sa oprávnene ozvali a naštartovali verejné protesty proti nedemokratickému postoju Urbana a spol. voči emigrantom. Prehnané výkriky a urážky autora spomínaného článku, od zástancov Urbana nenechali na seba [...]

Reakcia na reakciu v diskusii článku o možno celkom istej zvrátenosti nielen Leška

18.04.2018

Diskuzný príspevok bol následovného znenia: „Dobrá správa, autor chystá rešerš tohoto článku. Bude mať jedinú vetu: Ložko, ma soroš.“ Znenie tejto vety sa dá prekódovať rozličným spôsobom. 1 „Leško ma sere“, čo je prejav oprávneneho rozhorčenia nad drístami dotyčného. 2a „Leško je prisluhovač Soroša“ tj je odsúdeneniahodný(ktovie či nielen morálne), [...]

A máme tu ďalšieho tuzemského exota, ktorý sa domnieva, že je presvedčený

16.04.2018

S úžasom sledujem vyhlásenia o tom že útok v Sýrii bol výstrahou pred ďalším použitím bojového plynu v Sýrii a dokonca na celom svete. Najpr ten Makaron a potom nejaký anglán, stary otec nejakého bítlsáka. Ten človek sa skutočne nestačil dobre vyspať a ani učesať. Hovoriť to predtým, keď ešte nie sú dôkazy o tom či vôbec plyn bol použitý a bude sa zisťovať [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 33518x
Priemerná čítanosť článkov: 2578x

Autor blogu

Kategórie

Archív