Založ si blog

Ako súvisí „náš“ psychotizmus s prebudzajúcim sa svetovým šialenstvom.

Začiatok tragickej novodobej kognitívnej deformácie niektorých pseudoinovátorov vnímania sveta z hladiska novej paradigmy, sa začal podla mojej mienky i u nás vcelku nenápadnou prácou investigatívnych novinárov. Základnou ideou šírenou pod záštitom práva na informácie a služby verejnosti bolo uplatňovanie priam smrtiacej stratégie pošlapávania ludskosti a degradácia logiky. Sedem krát rež a potom možno raz meraj.

Pre dobrú čitatelnosť, predávatelnosť a teda i finančnú zainteresovanosť sú nekompromisne upatňované zásady investigatívnej manipulácie:
*hladaj, kombinuj, kreatívne komplotuj, graficky ošipkuj prepojenia aby si vzbudil istotu ovládania, ovplyvňovania dotknutých
*rozličné vysnorené podozrenia na čokolvek prezentuj ako skutočnosť reálnej objektivity explicitne, lepšie však implicitne, pretože podprahové pôsobenie je účinnejšie ako priamo vedomé
*nerob si starosti s preukazovaním pravdivosti ponúkaných informácií, zaistenej náležitými prostriedkami overenia a dôkazu pred publikáciou.
*nerob si starosti z takto evidente preukázatelným osočovaním, pretože interferujúca verejná mienka s rovnako chorým uvažovaním bude stáť za tebou. Minimálne tá hystericky kričiaca na námestiach.
*odsúď, a potrestaj obviňovaných vyhostením zo svojich domovov ludskosti. Potrestaj bez dôkazov tzv novičokistov, potvrď si hegemóniu bezdôvodným vpádom do Iraku, zatni v mene indiánskych tradícii tomahawky rovnako do Sýrie, pofúkaj do už pomali dohorievajúceho plamienka jari v tejto časti sveta a vy.er sa na zúfalé odtial utekajúce masy nešťasníkov.
* potom si hrdo zaves na klopňu kabáta a chlopňu svojho naivného a hlúpeho srdca placku symbolu manipulatívne oklamanej doby.

Vtedy na západe. ..

26.04.2018

Niekedy pred nedávnom v súvislosti s protiurbanovskými manifestáciami v maďarsku bol v regionálnych novinách uverejnený článok ktorý uvážene vyzýval maďarov aby sa oprávnene ozvali a naštartovali verejné protesty proti nedemokratickému postoju Urbana a spol. voči emigrantom. Prehnané výkriky a urážky autora spomínaného článku, od zástancov Urbana nenechali na seba [...]

Reakcia na reakciu v diskusii článku o možno celkom istej zvrátenosti nielen Leška

18.04.2018

Diskuzný príspevok bol následovného znenia: „Dobrá správa, autor chystá rešerš tohoto článku. Bude mať jedinú vetu: Ložko, ma soroš.“ Znenie tejto vety sa dá prekódovať rozličným spôsobom. 1 „Leško ma sere“, čo je prejav oprávneneho rozhorčenia nad drístami dotyčného. 2a „Leško je prisluhovač Soroša“ tj je odsúdeneniahodný(ktovie či nielen morálne), [...]

A máme tu ďalšieho tuzemského exota, ktorý sa domnieva, že je presvedčený

16.04.2018

S úžasom sledujem vyhlásenia o tom že útok v Sýrii bol výstrahou pred ďalším použitím bojového plynu v Sýrii a dokonca na celom svete. Najpr ten Makaron a potom nejaký anglán, stary otec nejakého bítlsáka. Ten človek sa skutočne nestačil dobre vyspať a ani učesať. Hovoriť to predtým, keď ešte nie sú dôkazy o tom či vôbec plyn bol použitý a bude sa zisťovať [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 33523x
Priemerná čítanosť článkov: 2579x

Autor blogu

Kategórie

Archív