Založ si blog

Zázrak sa stal.

Presvedčenia sú diagnózami idiotov, liečenie idiotov argumentami zo sveta objektívnej reality spracovávané poväčšine lavou analyticky pracujúcou polovicou mozgu je mrhaním peňazí, nervov a času. To vedel už svojho času uznávaný terapeut dávnoveku Kristus. Preto aplikoval na liečbu idiotov metafory, podobenstvá. Tie totiž toto postihnutie riešia aktiváciou lavej srdcovej polovice mozgu doménou to lásky, empatie, intuície a kreácie, ktoré sú jediným účinným liekom na návrat do sveta normality.

Na jednom zhromaždení v gáni galilejskej, kde sa manifestovalo za odchod údajne skorumpovaného Piláta z funkcie, najprv pre posilnenie viery vo svoju magickú moc, liečitel pre maloverných premenil vodu na víno. Všimnúc si masívne manifestovaných symptónov retardácie prejavujúcich sa na hrudiach idiotov iškariotskych, so zdvihnutými rukami a pohladom upretým na sídlo svojho otca to povedal: „Vtáka poznáš po perí, chorého idiota podla opuchliny na krku a škvrny na chlopni a preto, kto si bez viny na svojom postihnutí, hoď prvý kameňom“. Prejavy dobrej prognózy liečby boli zázračné a okamžité, Pilát sám, pre obmedzenie epidémii chytlavej choroby šialených nielen umeleckých kráv ale aj občiansky iniciativizujúcich sa volov odišiel zo služby. Hriešnica z Magdaly však, údajne nejaká Mária, ktorá síce bola doudieraná kameňmi od tých najviac postihnutých horlicov, ostala chvalabohu na žive. Len vďaka prítomným investigatívcom Jána a Matúša ktorí toto, skutočne historicky platné vyhlásenie ihneď zištne predali masmédiám, sa nám zachovalo až do našich vekov.

Vtedy na západe. ..

26.04.2018

Niekedy pred nedávnom v súvislosti s protiurbanovskými manifestáciami v maďarsku bol v regionálnych novinách uverejnený článok ktorý uvážene vyzýval maďarov aby sa oprávnene ozvali a naštartovali verejné protesty proti nedemokratickému postoju Urbana a spol. voči emigrantom. Prehnané výkriky a urážky autora spomínaného článku, od zástancov Urbana nenechali na seba [...]

Reakcia na reakciu v diskusii článku o možno celkom istej zvrátenosti nielen Leška

18.04.2018

Diskuzný príspevok bol následovného znenia: „Dobrá správa, autor chystá rešerš tohoto článku. Bude mať jedinú vetu: Ložko, ma soroš.“ Znenie tejto vety sa dá prekódovať rozličným spôsobom. 1 „Leško ma sere“, čo je prejav oprávneneho rozhorčenia nad drístami dotyčného. 2a „Leško je prisluhovač Soroša“ tj je odsúdeneniahodný(ktovie či nielen morálne), [...]

A máme tu ďalšieho tuzemského exota, ktorý sa domnieva, že je presvedčený

16.04.2018

S úžasom sledujem vyhlásenia o tom že útok v Sýrii bol výstrahou pred ďalším použitím bojového plynu v Sýrii a dokonca na celom svete. Najpr ten Makaron a potom nejaký anglán, stary otec nejakého bítlsáka. Ten človek sa skutočne nestačil dobre vyspať a ani učesať. Hovoriť to predtým, keď ešte nie sú dôkazy o tom či vôbec plyn bol použitý a bude sa zisťovať [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 33467x
Priemerná čítanosť článkov: 2574x

Autor blogu

Kategórie

Archív