Založ si blog

3 Manifestovanie ako druh masového šialenstva.

Empatický vhlad do zhuleného ako vždy, navždy aktuálneho tématu.

Ja Cár Nik-olano-j v mene nás jedine slušných vydávam manifest, aby všetci investigatívci, významné osobnosti a im spriaznení, pravdepodobne celkom iste Ficom a spol poškodení, za slušnosť a spravodlivosť manifestovali fest.

My výlučne oprávnení nositelia nezviklatelných právd vyjdime tam, kde sa jedine môžeme demokraticky a slušne realizovať. Dosť bolo nekompetentných táranín o tom že môžu byť rôzne pohlady na vec. Je dokázané vedecky a doložené svedecky, že existuje len jediná pravda – tá naša.

Túto novodobú axiomu potvrdzujú aj nanovšie objavy kvantovej fyziky. Najmä ten, že všetko je relatívné, aj relativita.

Garantovanie vedeckého faktu existencie jedinej, tej našej pravdy, nám v súčasnosti potvrdzuje aj velký počet významných osobností.

Neexistujú už iné významné osobnosti, ak by aj náhodou existovali, o čom silne pochybujeme, sú to osobnosti bezvýznamné, choré, mentálne retardované a nech sa teda radšej dajú vyšetriť, alebo nech idú do psej matere.

Stupňujme naše požiadavky, čím silnejšie udrieme, tým skôr a viac sa nám uľaví!

Nestačia už výzvy o strate dôvery v tých ktorí majú iný pohlad ako my. Nestačí už rekonštrukcia vlády ani predčasné volby. Je treba ihneď potrestať tých o ktorých my nepochybujeme že sú za všetko zodpovední. Načo vypátravanie a vyšetrovanie, my vieme kto to zosnoval. Trest nech je demokratický a slušný. Napríklad defenestrácia, lepšie lynčovanie, úplne najlepšie rozštvrtenie alebo napichnutie na kôl. Len vtedy bude spravodlivosti dôsledne učinené zadosť.

Beda tým čo budú čo len tíško šepkať – dosť bolo ulice , odídte. Toto je evidentné porušovanie slobody slova. Nášej jedine správne videnej slobody slova. Treba radikálne a totálne zničiť tých, ktorí nám zrkadlia našu úbohosť, utrpenie našej bazálnej nespokojnosti zo sebou samým. Keď nebudú, nebude predsa ani naša zuboženosť a vnútorný nepokoj. Nestojí to za to? Neváhajme preto a postavme sa za slušné slovensko alebo za čokolvek iného. Nie je dôležité že nevieme za čo sa staviame, alebo ako to budeme formulovať. Podstatné je to, o čo sa usilujeme, o čo nám ide. Vy niektorí maloverní, ktorí ešte v tom momentálne nemáte jasno a pochybujete. Ide nám predsa o spravodlivé a slušné slovensko. Toto je náš hodnoverný a preukazatelný úmysel. Kapišto?

Vtedy na západe. ..

26.04.2018

Niekedy pred nedávnom v súvislosti s protiurbanovskými manifestáciami v maďarsku bol v regionálnych novinách uverejnený článok ktorý uvážene vyzýval maďarov aby sa oprávnene ozvali a naštartovali verejné protesty proti nedemokratickému postoju Urbana a spol. voči emigrantom. Prehnané výkriky a urážky autora spomínaného článku, od zástancov Urbana nenechali na seba [...]

Reakcia na reakciu v diskusii článku o možno celkom istej zvrátenosti nielen Leška

18.04.2018

Diskuzný príspevok bol následovného znenia: „Dobrá správa, autor chystá rešerš tohoto článku. Bude mať jedinú vetu: Ložko, ma soroš.“ Znenie tejto vety sa dá prekódovať rozličným spôsobom. 1 „Leško ma sere“, čo je prejav oprávneneho rozhorčenia nad drístami dotyčného. 2a „Leško je prisluhovač Soroša“ tj je odsúdeneniahodný(ktovie či nielen morálne), [...]

A máme tu ďalšieho tuzemského exota, ktorý sa domnieva, že je presvedčený

16.04.2018

S úžasom sledujem vyhlásenia o tom že útok v Sýrii bol výstrahou pred ďalším použitím bojového plynu v Sýrii a dokonca na celom svete. Najpr ten Makaron a potom nejaký anglán, stary otec nejakého bítlsáka. Ten človek sa skutočne nestačil dobre vyspať a ani učesať. Hovoriť to predtým, keď ešte nie sú dôkazy o tom či vôbec plyn bol použitý a bude sa zisťovať [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 33499x
Priemerná čítanosť článkov: 2577x

Autor blogu

Kategórie

Archív